Hoe ziet de regerende wereldkampioen uit naar de Monte-Carlo

Het is voor iedereen koffiedik kijken wat de eerste tijden zullen zijn en deze tijden zullen zeker geen referentie zijn voor de rest van het seizoen. Een grote verandering voor iedereen en in het bijzonder ook voor Sébastien Ogier.

Sébastien Ogier: “Ik sta aan het begin van een andere fase in mijn carrière, en omdat ik niet deelneem aan het volledige kampioenschap is het gevoel een beetje anders dan normaal voor mij in deze tijd van het jaar. Maar deel uitmaken van dit programma met Toyota Gazoo Racing blijft spannend en naar de Rallye Monte-Carlo gaan is altijd speciaal voor mij. Ik ben nog steeds een sterke speler en ik wil nog steeds winnen, dus ik zal mijn uiterste best doen om te presteren. Ik weet dat het team heel hard heeft gewerkt om klaar te zijn voor deze nieuwe generatie auto’s en op elke test zijn er grote stappen gezet. Ik heb drie dagen kunnen testen in de GR YARIS Rally1 in december en vorige week nog een dag, allemaal om me voor te bereiden op dit evenement. Het is een grote verandering en het is een spannende uitdaging om je daaraan aan te passen. Maar ik denk dat naar Monte Carlo gaan voor iedereen een enorme uitdaging zal zijn, er is meer onzekerheid dan ooit om aan deze rally te beginnen.”

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws