Volgens Thierry Neuville gaat het spannend worden

Iedere Belgische fan kijkt uit naar de prestaties van Thierry en Martijn dit jaar, wordt dit hun jaar? En ook voor hen start het jaar uiteraard met de Rallye Monte-Carlo.

Thierry Neuville: “Ons hoofddoel in Monte-Carlo is finishen en ervaring op doen met de auto. Ik denk niet dat het helemaal droog zal zijn, maar ik denk ook niet dat er veel sneeuw zal liggen, zoals gewoonlijk verwachten we een mix van omstandigheden. Daarom is het heel moeilijk om voor alle proeven de perfecte bandenkeuze te hebben, dus het gaat volgend weekend allemaal om compromissen. De piloot die dat het beste doet, zal het meest competitief zijn. De bandenkeuze is niet zo eenvoudig, want je moet veel informatie verzamelen, vertrouwen hebben in jezelf en je inzetten. Het wordt een uitdaging, maar ik rijd graag in deze omstandigheden, dus het wordt spannend.”

Foto: Hyundai Motorsport Media

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws