Sébastien Ogier leider na twee proeven

De Fransman was opnieuw de snelste maar de andere Franse topper Sébastien Loeb zit hem op de hielen, slechts 1.3s moest hij toegeven. In het klassement is het verschil tussen beide heren 6.7s.

Elfyn Evans kon de kloof met Ogier ook klein houden, slechts 1.9s. Kalle Rovenperä reed compleet verloren in de nieuwe Toyota, de balans speelt hem veel parten en onderstuur is niet meteen zijn ding.

Sterke tijden van Adrien Fourmaux en Gus Greensmith, vierde en vijfde en dat is ook hun plaats in het klassement voorlopig. Breen vinden we terug op plaats zeven.

Thierry Neuville was duidelijk, geen vertrouwen in de wagen wat leidde tot een nieuw verlies van 12.6s. Ott Tänak liet weten aan de finish van de tweede proef dat hij richting service trekt met een serieus lijstje voor he team, motorproblemen tijdens de eerste proef en hydraulische problemen tijdens proef twee.

STAND

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws