Sébastien Ogier snelste op de eerste proef van 2022

Een indrukwekkende tijd van de Fransman op de 15,2 kilometer lange proef van Luceram – Lantosque, hij was in een nieuwe wagen met nieuwe co maar liefst 5.4s sneller dan Sébastien Loeb. Elfyn Evans deed er nogmaals 4s meer over en reed een derde tijd op 9.3s.

Tweede snelste Ford is niet minder dan Gus Greensmith op plaats vier met een achetrstand van 12.3s, Breen vijfde en Fourmaux zesde.

Thierry Neuville had moeite met de remmen en banden in de proef en moest 15.9s toegeven op Ogier, een zevende tijd. Ott Tänak moest zelfs 22.4s toegeven maar zou problemen hebben met de wagen. Oliver Solberg hoorde dan weer zijn co niet en was not amused aan de finish met zijn verlies van 22.3s

STAND

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws