Thierry Neuville na proef drie: “Het is een nachtmerrie”

De tenoren zijn net door proef drie en het was een proef met heel wat warme momenten.

Sébastien Ogier mocht als eerste de weg op en kende 500m voor de finish een heel warm moment, de vangrail hield de Toyota op de baan zodat erger werd voorkomen.
Zelfde voor Elfyn Evans, een aantal bochten voor de plaats van Ogier tikt de Brit op zijn beurt de vangrail aan en kan de Toyota op de baan houden.

Sébastien Loeb toonde zijn kunnen en reed een snelste tijd, 1.2s sneller dan zijn landgenoot Ogier. Het lijkt erop dat we een real battle gaan krijgen!

FB Sébastien Loeb

Thierry Neuville: “Het is een nachtmerrie, ik heb nog nooit zoveel schrik gehad om te rijden! We hebben nog veel werk te doen.” Dit commentaar aan de finish van de proef zegt veel, daarbovenop ging de Hyundai met nummer 11 op de deuren ook nog rond in een haarspeld. Ott Tänak kon het tijdsverlies beperken tot 6.3s, Solberg moest 15s toegeven.

Adrien Fourmaux werd verrast door de grip en kende een serieuze sortie na aanraking met een rots aan de binnenkant. Craig Breen benoemde nogmaals het potentieel van de wagen en liet heel wat tijd liggen in de proef, 6s trager dan Ogier was het resultaat.

Takamoto Katsuta verloor 23.6s op de snelste maar ging rond in een haarspeld.

STAND

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws