Sébastien Loeb heer en meester deze morgen

Wat een prestatie van Sébastien Loeb en Isabelle Galmiche, drie snelte tijden op rij en de eerste plaats in handen. Sébastien Ogier had het moeilijker en zakt naar plaats drie met een achterstand van 13s op zijn landgenoot. Elfyn Evans gaat rusten met voorlopig de tweede plaats op zak, 10.6s achter de leider.

Enkele positieve klanken bij Hyundai Motorsport, de tijden op proef vier en vijf van Thierry Neuville en Ott Tänak zijn bemoedigend voor de rest van de wedtsrijd. Thierry en Martijn klimmen op naar plaats vier op 40.2s van Loeb. Ott Tänak staat zesde in het klassement en moet 48.3s goed maken.

Hyundai Motorpsort

Ford kan alleen maar tevreden zijn door de resultaten van Loeb, Craig Breen geeft aan nog te moeten wennen aan de wagen en staat momenteel vijfde. De Ier heeft een achterstand van 46s op zijn teamgenoot. Gus Greensmith verloor tijd op proef vijf wegens problemen met het Hybride systeem en zakt naar plaats zeven.

De jonge generatie heeft serieuze problemen om een goed tempo te vinden, Rovanperä volgt op 1min 58 en Solberg op 2min 03.

Stand

Foto Sébastien Loeb: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws