Grégoire Munster in Junior Driver Program van Hyundai

Aan de hand van onderstaand bericht maakte een dolgelukkige Grégoire Munster deze voormiddag via facebook bekend dat zijn deelname aan het ‘Hyundai Motorsport’s Customer Racing Junior Driver Program’ nu officieel bevestigd is.

Grégoire Munster

Grégoire zal ook dit jaar genavigeerd worden door zijn trouwe copiloot Louis Louka. Het duo zou volgens Hyundai Motorsport starten in elk event van het WRC2. Bijkomend zouden zij ook deelnemen aan een aantal rally’s van het Belgian Rally Championship.

Op zich goed nieuws natuurlijk, maar alles is nog niet helemaal rond. In een reactie aan RallyandRaces laat Grégoire weten dat het nodige budget voor bovenstaande nog niet helemaal rond is. Wel staat al vast dat hij met een Hyundai uit eigen huis zal rijden. Hopelijk kan dit jonge Belgische talent snel de nodige financiële middelen voorleggen voor de rest van het seizoen.

Andere rijders die deel uitmaken van het programma van Hyundai zijn de Ier Josh McErlean, die eveneens het volledige WRC2 kampioenschap zal rijden. De Fransman Nicolas Ciamin, die met de steun van Hyundai Frankrijk deelneemt aan het ‘French Tarmac Rally Championship’. Een vierde rijder is de Paraguayaan Fabrizio Zaldivar. In de TCR Series voegt Hyundai daar Jáchym Galáš en Lewis Kent nog aan toe.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws