De BMW M4 GT3 van Esteban Muth

Drie weken geleden bracht RallyandRaces u het nieuws dat Walkenhorst Motorsport en Schubert Motorsport elk twee BMW M4 GT3’s inzetten voor de DTM dit seizoen.

Bij Walkenhorst Motorsport zien we onze landgenoot Esteban Muth als teamgenoot van tweevoudig DTM kampioen Marco Wittmann. Vandaag werden van alle vier de BMW’s de livery getoond. Elke wagen draagt de kleuren en de logo’s van de partners van BMW M Motorsport die voor een lange termijn trouw zijn gebleven.

De wagen van Esteban is hoofdzakelijk getooid met de logo’s van iQOO en CATL.

DTM, Esteban Muth
DTM, Esteban Muth
DTM, Esteban Muth
Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws