Hankook 12H Spa-Francorchamps, eerste albums online

Gio en Stijn waren vorig weekend terug te vinden op en langs het circuit van Francorchamps voor de Hankook 12H Spa-Francorchamps. Naast deze hoofdwedstrijd waren er ook races te bekijken van de Prototype Cup Germany en ADAC Formula 4 Germany.

De eerste albums van Gio staan online en zijn te bekijken via onderstaande linken:

Hankook 12H Spa-Francorchamps

Prototype Cup Germany

ADAC Formula 4 Germany

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws