GT World: overwinning en twee keer zilver voor de Belgen

De eerste Sprint-manche van het GT World Challenge werd meteen een succes voor de Belgen. De 21-jarige Belg Ulysse De Pauw won de eerste race samen met Pierre-Alexandre Jean in de AF Corse Ferrari 488 GT3. Dries Vanthoor en Charles Weerts eindigden daar net achter in de WRT Audi.

Gilles Magnus en Nicolas Baert (Saintéloc Racing Audi) finishten 11de, twee plekjes voor Vervisch en Rossi (WRT Audi). Adrien De Leener en Christian Engelhart moesten de eerste race al opgeven in de Dinamic Motorsport Porsche.

Een weekend om snel te vergeten voor Adrien De Leener

Dat onze landgenoten momenteel zeer sterk presteren in de GT-racerij werd in race 2 op Brands Hatch bevestigd. Opnieuw een tweede plaats voor Vanthoor-Weerts en een vijfde plaats voor De Pauw. Ook Vervisch en Rossi presteerden sterk en kwamen beter voor de dag in de tweede race, met een achtste plek als resultaat. P18 werd het voor Magnus-Baert, voor Louis Machiels.

Dries Vanthoor en Charles Weerts beleefden een topweekend.