Albums circuit: met WEC, NRF, GTWCE en NWES

Met andere woorden … we zetten even de laatste albums van onze fotografen op circuit in de kijker.

Stijn Vanderspikken en Vincent Huybrechts trokken naar het Circuit van Spa-Francorchamps voor de ‘6 Hours of Spa-Francorchamps’, het derde event op de kalender van het World Endurance Championship.

Joël Vanderzijpen bleef in eigen provincie en ging naar Circuit Zolder voor het New Race Festival met o.a. het Belcar Endurance Championship en de Belcar Skylimit Sprint Cup.

Alsof het in eigen land nog niet warm genoeg was trok Pedro Dermaux meer zuidwaarts, naar het Circuit de Magny-Cours en dit voor de derde ronde in de ‘Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Sprint Cup’.

Bart Dehaese deed er nog een schepje bovenop en zakte nog iets verder naar beneden en hield halt ter hoogte van het Spaanse Valencia voor de eerste races van de NASCAR Whelen Euro Series op het Circuit Ricardo Tormo.

Willen we u er nog even aan helpen herinneren dat alle foto’s op onze fotosite aangekocht kunnen worden.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws