Benoit Verlinde opnieuw de sterkste in Motul Clio Rally Trophy

Onze landgenoten Benoit Verlinde en Anton Dupan hebben ook in de derde wedstrijd van de Motul Clio Rally Trophy, de nieuwe merkencup binnen de Nederlandse rallysport, de winst naar zich toe getrokken. Met een zestiende plaats algemeen toonden ze ook weer aan ook hoe competitief de Renault Clio Rally5 is.

Ondanks een aantal wisselingen van de wacht stonden er ook in Hardenberg, tijdens de de Vechtdal Rally, weer acht Clio’s aan de start. Benoit Verlinde en Anton Dupan maakten opnieuw een sterke indruk met een overtuigende zege, hoewel Verlinde zelf niet helemaal tevreden was. “Ik was zelf niet helemaal on point, een drukke week met werk en vanochtend ging de wekker wel erg vroeg. Maar we mogen niet klagen,” glimlacht hij. Over drie weken is hij er ook weer bij tijdens de GTC Rally, “en dan nemen we ook wat Belgische vrienden mee. Nederlandse rally’s hebben wel iets, de organisatie en de sfeer zijn top!”

De volgende ronde van de Motul Clio Rally Trophy vindt plaats tijdens de GTC Rally op 9 juli 2022 in de omgeving van Achtmaal.

(foto met dank aan Steven van Veenendaal)

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws