Staden op zoek naar baanposten

Janot Vangeenberge, voorzitter van AMC Staden, die op 14 augustus de rally van Staden organiseert, doet langs deze weg een dringende oproep.

“We zijn nog op zoek naar baanposten, om onze 4 klassementsproeven te bemannen. Geïnteresseerden kunnen contact nemen met ofwel Filiep Forrest, ofwel Jean-Pierre Deleersnijder.

Ook mensen of verenigingen die de inkomposten willen verzorgen kunnen er nog altijd bij. Er zijn interessante voorwaarden voor deze groeperingen, en zij kunnen altijd contact nemen via de organisatie AMC Staden, en op de website het contactformulier invullen.”

De rally van Staden zal weer een topeditie worden, met naast de vaste VAS-pionnen ook een deel toppers die komen testrijden in functie van Ieper enkele dagen later. Onder andere Stéphane Lefebvre, Yohan Rossel, Maxime Potty, Gino Bux, Bernd Casier en Roger Hodenius zouden tot dit selecte groepje horen. Het worden ook de eerste rallymeters van Paul Lietaer met de Alpine A110.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws