Tanäk neemt de leiding over van Neuville


Twee proeven zijn reeds achter de rug vandaag en geen Toyota aan de leiding maar wel de Hyundai van Ott Tänak. De Est heeft momenteel een voorsprong van 5s op Lappi en 9.2s op Evans. Breen staat vierde op slechts 4 tiende van de derde plaats. Leider in het kampioenschap Rovanperä vinden we terug op een voorlopige vijfde plaats met een achterstand van 10.8s, de Fin verliest wat tijd door als eerste wagen de proeven schoon te vegen.

Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe staan momenteel achtste met reeds een achterstand van 21.6s. Thierry: “De grip verandert constant voor mij, ik kan niks meer doen. Er zijn heel veel situaties waarvan ik weet dat ze voluit te nemen zijn maar ik heb het vertrouwen niet. We kunnen veranderen wat we willen, we zullen geen goede afstelling vinden. Het is frustrerend maar het is wat het is.”

Stand

Foto: Hyundai Motorsport

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws