Ott Tänak reageerde op proef 14

Vier proeven zijn achter de rug en we zien Ott Tänak nog steeds aan de leiding staan in Finland. De Est gaat er vol voor, het is buigen of barsten met de Hyundai. Tänak heeft 9.5s voorsprong op Lappi en 12.9s op Rovanperä.

De Fin reed twee snelste tijden deze morgen en nadert vlug richting zijn teamgenoot Lappi. Evans kon de aanval van de nummer 69 niet afhouden en verloor zijn derde plaats, hij staat vierde op 17.9 van Tänak. Plaats vijf is in handen van Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe, zij volgen reeds op 1min28.5, achter hun slechts een kloofje van 5.2s ten opzichte van Katsuta.

Stand

Foto: Hyundai Motorsport

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws