The game is on in Finland, Tänak versus Rovanperä


Wat een strijd, wat een strijd. De leider in het kampioenschap heeft vandaag zijn achterstand van 21s kunnen terugbrengen naar 8.4s. Ott Tänak haalde alle uit de Hyundai maar ook uit zijn eigen kunnen om aan de leiding te kunnen blijven en dat lukte hem. Nog vier proeven morgen om te strijden voor de overwinning.

Esapekka Lappi moest de rol lossen na een steen die zijn voorruit deed barsten waardoor het zicht niet meer optimaal was. Evans moest op zijn beurt al zijn kennis bovenhalen om zijn ophanging te herstellen zodat hij de laatste proef kon afwerken. Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe vinden we terug op een vijfde plaats.

Stand

Foto: Hyundai Motorsport

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws