Fotograaf RallyandRaces valt in de prijzen

Dat we bij RallyandRaces streven naar een uitstekende kwaliteit van onze foto’s is u wellicht al opgevallen. Om die kwaliteit te behouden en te verbeteren gaan we zo nu en dan op zoek naar fotografisch talent. En zo’n fotografisch talent is onze fotograaf Nikolaos Tsaknias, Nikos voor de vrienden.

Het bewijs? Nikos heeft vandaag de prijs gewonnen voor de beste foto getrokken tijdens het Eifel Rallye Festival 2022. Onderstaande foto werd gekozen door niemand minder dan Reinhard Klein van het gekende McKlein Photography, een van de meest prestigieuze foto-agentschappen wanneer het aankomt op rallyfotografie.

De foto van Nikos werd gekozen uit 102 deelnemers uit acht verschillende landen. In totaal werden er 468 foto’s ingezonden. Naast de eer van beste foto mag Nikos volgend jaar ook genieten van een rit als co tijdens de shakedown en krijgt hij een prachtig boek gesigneerd door vele wereldkampioenen.

Vanwege de voltallige crew van RallyandRaces … een dikke proficiat Nikos.

Het album van Nikos van het Eifel Rallye Festival 2022 kan u hier bekijken.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws