Reactie Thierry Neuville na opgave

Thierry Neuville: “Een enorme teleurstelling voor het hele team en voor al onze fans, die het hele weekend talrijk op de podia hebben gestaan. Ik kwam in een langzame linkerbocht in SS15, op behoorlijk glad asfalt, en die zat vol met vuil van de auto’s ervoor. Er stond niets in onze pace notes en we wisten niet dat het zo tricky kon zijn. Toen de grindploeg passeerde, was het nog schoon, dus we werden gewoon verrast. We konden er niets aan doen, ik stuurde gewoon onderstuurd een greppel in. De auto had niet veel schade, maar helaas haalden we het einde niet en moesten we daar opgeven. Het doel was duidelijk om de overwinning te pakken, om iets terug te doen voor de fans die ons dit weekend zo hebben gesteund. Het is wat het is en we zijn echt teleurgesteld, maar we gaan morgen weer voor een paar extra kilometers en zullen proberen om een show neer te zetten.”

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws