De Wilde verdedigt leidersplaats in 2WD Trophy

Na zijn prachtige podiumplaats in Ieper twee weken geleden, komt Bruno de Wilde ook aan de start van de Omloop van Vlaanderen met zijn vertrouwde Honda Civic. De enige die in de voorgaande wedstrijden telkens kon scoren, staat logischerwijze aan de leiding in de tussenstand, al heeft Stefaan T’joens zich zeker nog niet gewonnen gegeven.

In Roeselare doet de Clio-rijder er goed aan om de kloof van 20 punten gevoelig te verkleinen, want met de East Belgian Rally, de Condroz Rally en de Spa Rally staan er nog drie verre verplaatsingen op het programma na deze manche in Roeselare. Ook voor Jony Van de Walle, winnaar eerder dit jaar in Tielt, geldt dat een eventuele zege zijn titelkansen niet leven in kan blazen. Zij zijn in elk geval de enige drie toppers uit de top 10 die aan de start staan in Roeselare. Naast Diego Decrock, vierde in Ieper, is het ook uitkijken naar de tijden van streekpiloten Dimitri Bruyneel en Chris Dobbelaere.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws