Belcar Skylimit Sprint Cup is goed voor strijd op alle fronten

VH Racing heeft dit seizoen na een onderbreking van enkele jaren opnieuw de circuitracerij opgezocht. Het team van Nelson Van Hulle koos als racewapen voor de vertrouwde Renault Clio 3, een wagen die ook al in het verleden dienstdeed en hiermee kwam de 39-jarige Oost-Vlaming in de klasse BSSC2 van de Belcar Skylimit Sprint Cup uit.

Het seizoen startte goed op Circuit Zolder, met twee tweede plaatsen en na een sterk en regelmatig seizoen, met onder meer twee zeges, behaalde VH Racing de titel van vicekampioen.

2023 doemt al aan de horizon op en ook volgend jaar zien we de Renault Clio 3 van VH Racing in de zeer geslaagde sprintcompetitie van Circuit Zolder.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws