Toyota Gazoo Racing WRT met drie wagens in 2023

Het succesvol team heeft in 2023 opnieuw drie doelen tijdens het World Rally Championship: de rijderstitel, de titel bij de corijders en uietraard de merkentitel.

Om deze doelen te behalen gaan ze verder met de huidige wereldkampioenen Kalle Rovanperä en Jonne Halttunen. In een tweede wagen zien we Elfyn Evans en Scott Martin terug.

Het team van Takamoto Katsuta en Aaron Johnston, dat in 2022 deelnam aan het WRC Challenge Program met Toyota Gazoo Racing World Rally Team Next Generation, is gepromoveerd naar het Toyota Gazoo Racing WRT voor het seizoen 2023, waar ze de derde auto zullen delen met het duo Sébastien Ogier en Vincent Landais.

Het is duidelijk dat het Toyota Gazoo Racing World Rally Team opnieuw een te duchten tegenstander zal worden.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws