Ken Block overleden

2023 is in mineur begonnen. Rallyrijder en mede-oprichter van Hoonigan, Ken Block, is gisteren om het leven gekomen bij een ongeval met diens sneeuwscooter.

WRC ADAC Rallye Deutschland 2011

Het eerste nieuws van het ongeval kwam gisteren omstreeks 14.00 uur lokale tijd (Wasatch County Utah) binnen. Ken reed op een steile helling toen de sneeuwscooter boven op hem terecht kwam. Hij reed dan wel met een groep, maar op het moment van het ongeval was hij helaas alleen. Ken overleed ter plaatse aan de opgelopen verwondingen.

Foto Facebook Ken Block.

Kenneth Paul Block werd 55 jaar en was wereldwijd vooral bekend als rally- en rallycrossrijder en al zeker van de Gymkhana videos die miljoenen keren bekeken werden. Hij was getrouwd met Lucy, samen hadden ze drie kinderen.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws