Gus Greensmith met Skoda in WRC2

Greensmith kondigde eind vorig jaar zijn vertrek bij M-Sport Ford aan, nadat hij er niet in was geslaagd een overeenkomst te bereiken om in een stoeltje van het Britse team te blijven.

Greensmith bleef niet bij de pakken zitten en kwam naar buiten met opmerkelijk nieuws, hij gaat na 8 jaar bij Ford overstappen naar Skoda waar hij plaats neemt achter het stuur van een nieuwe Fabia RS Rally2, een wagen ingezet door Toksport WRT & Skoda Motorsport.

Gus: “Dit jaar wordt het WRC2-kampioenschap verreweg het meest competitieve ooit en daarom ben ik erg blij met het programma dat samen met TokSport en Skoda is opgesteld. Een feit is dat ik dit jaar zeker veel tijd in de wagen zal doorbrengen. Voorlopig concentreer ik me op het testen tot we in maart aan ons seizoen beginnen in Rally Mexico”.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws