WRT’s lineup voor 2023

Het Belgische W-Racing team heeft gisteren de volledige lineup bekend gemaakt met betrekking tot de deelname aan de FANATEC GT World Challenge Europe.

Vincent Vosse en Yves Weerts zetten maar liefst vier BMW M4 GT3’s in en dit zowel in de Sprint Cup als in de Endurance Cup. Midden december kondigde WRT al aan de #32 in te zetten voor onze landgenoten Dries Vanthoor en Charles Weerts (Sprint) en met Sheldon van der Linde als derde man in de Endurance. In de #46 zetelen landgenoot Maxime Martin en Valentino Rossi (Sprint) en Augusto Farfus Junior als versterking in de Endurance.

Sinds gisteren zijn er dus nog twee wagens en heel wat namen bijgekomen. Wij sommen het even voor u op:

Foto’s met dank aan Facebook WRT @ Fanatec GT World Challenge Europe

In de Sprint Cup:

#30 .. Niklas Krütten (DE) – Calan Williams (AU) in Gold
#31 .. Thomas Neubauer (FR) – Jean-Baptiste Simmenauer (FR) in Pro
#32 .. Dries Vanthoor (BE) – Charles Weerts (BE) in Pro
#46 .. Maxime Martin (BE) – Valentino Rossi (IT) in Pro

In de Endurance Cup:

#30 .. Niklas Krütten (DE) – Jean-Baptiste Simmenauer (FR) – Calan Williams (AU) in Gold
#31 .. Adam Carroll (GB) – Lewis Proctor (GB) – Tim Whale (GB) in Bronze
#32 .. Sheldon van der Linde (ZA) – Dries Vanthoor (BE) – Charles Weerts (BE) in Pro
#46 .. Augusto Farfus (BR) – Maxime Martin (BE) – Valentino Rossi (IT) in Pro

“Ik ben zeer verheugd om nog twee extra BMW M4 GT3’s in te kunnen zetten voor de FANATEC GT World Challenge Powered by AWS. We staan in diverse klassen ingeschreven wat op zich heel leuk is, en we zijn dan ook klaar om de uitdaging aan te gaan want we komen terecht in een zeer sterk deelnemersveld,” aldus teammanager Vincent Vosse.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws