Magnus en Vervisch in de 24h Nürburgring

Onze landgenoten Gilles Magnus en Frédéric Vervisch staan op 20 mei aan de start van de ADAC TotalEnergies 24h Nürburgring. Dat nieuws maakte Audi, dat in het kader van de Audi Sport Customer Racing met Scherer Sport PHX, Car Collection en Team Land drie wagens inzet, deze middag bekend.

Het Scherer Sport PHX-team, dat bestaat uit Phoenix Racing dat de krachten bundelt met partner Scherer, zal als Audi Sport Team Scherer PHX deelnemen aan de endurancerace in de Eifel. Aan het stuur van de Audi R8 LMS onze landgenoot Frédéric Vervisch, die de race in 2019 en 2022 won met Audi Sport Team Phoenix. De teamgenoten van Vervisch zijn Mattia Drudi, Ricardo Feller en Dennis Lind

Bij het Audi Sport Team Car Collection maken Luca Engstler, Dennis Marschall en onze landgenoot Gilles Magnus deel uit van het team. Diezelfde bezetting rijdt overigens dit weekend de eerste manche van de Nürburgring Langstrecken Series. Voor de 24h krijgen zij de hulp van Dennis Lind.

Gilles Magnus
Foto met dank aan Audi MediaCenter.
Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws