Reacties Dries Vanthoor en Maxime Martin

Onze fotograaf Len Kutasi was gisteren tijdens de eerste manche van de Nürburgring Langstrecken Series, de 68. ADAC Westfalenfahrt, in zijn nopjes. Met een prachtig deelnemersveld, die eerste race en dan een Belgisch koningskoppel dat de overwinning pakte kon het ook moeilijk anders. Na de race trok Len naar de box van ROWE Racing en sprak kort met Dries en Maxime.

“We zijn uiteraard zeer tevreden met dit resultaat,” steek Dries van wal. “Het seizoen had natuurlijk niet beter kunnen starten. Vanaf het begin van de race zaten we al in het juiste tempo. Ik kon aanvallen waar nodig en de #99 BMW M4 GT3 voelde zeer goed en vertrouwelijk aan. Ik ben echter wel met de #98 gestart, Maxime met de #99, maar na anderhalf uur besloten we om de race samen met de #99 uit te rijden, met een overwinning als resultaat,” besluit Dries.

“Die eerste overwinning hier op de Nürburgring is binnen en dat is prachtig natuurlijk, maar we moeten wel realistisch blijven. Het seizoen is pas begonnen en we weten nog niet wat de tegenstand in de nabije toekomst gaat doen. Maar ik kan je wel één iets bevestigen, Dries heeft fantastisch gereden,” aldus Maxime Martin.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws