BMW COUSSEE trofee in Rally van Wervik

De Rally van Wervik valt dit jaar jammer genoeg samen met een manche van het BRC die eveneens ook op de kalender van de M-Cup staat. Maar in Wervik bleef men niet bij de pakken zitten en werd de BMW COUSSEE trofee in het leven geroepen.

“In Wervik willen we de BMWrijders die kiezen voor onze wedstrijd bedanken en daarom hebben we de BMW COUSSEE trofee in het leven geroepen,” aldus Filiep Forrest van Scuderica Vervica. ”Puur op het geluk van een onschuldige hand wordt voor de prijsuitreiking tussen alle gestarte BMW-rijders het gewicht van piloot en co-piloot in houtskool (www.tophoutskool.be) verloot.”

“Naast de BMW’s is het natuurlijk ook uitkijken naar de andere inschrijvingen voor de Rally van Wervik, en die lopen goed,” laat Filiep weten. “Binnen enkele dagen halen we de 100ste inschrijving binnen, wat beter is dan verwacht vermits dat weekend ook de Rally of Bertrix op de kalender staat. We ontvangen inschrijvingen van binnen- en buitenland en ook aan R5’s zal er geen gebrek zijn. Ook zal een oud meervoudig winnaar van Wervik terug aan de start staan net zoals zijn zoon. Leuk toch voor een familie-uitje.”

Op de website staan momenteel enkel de inschrijvingen van de teams die voldaan hebben aan alle nodige verplichtingen. Tophoutskool.be is verderler van kwalitatieve houtskool in de regio Ieper – Poperinge – Zonnebeke, meer info via www.tophoutskool.be.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws