2024 Goodwood Members’ Meeting data aangekondigd

De 81e Goodwood Members’ Meeting, gepresenteerd door Audrain Motorsport, vindt plaats op 13 en 14 april 2024 en trapt het nieuwe autosportseizoen van Goodwood in stijl af met een ongelofelijk weekend vol races en demonstraties.

Leden van de GRRC gemeenschap zullen weer samenkomen op Goodwood voor het voorjaarsweekend vol races, festiviteiten en vuurwerk en markeren 10 jaar geleden dat de Goodwood Members’ Meetings terugkwamen.

In de afgelopen tien jaar zijn we getrakteerd op ongelooflijke actie. Van de machtige toerwagens van de Gordon Spice Trophy – Groep 1 machines uit de jaren 1970 van Capris tot Rover SD1’s – tot races voor alleen Ford’s legendarische GT40 sportwagen, de actie op het circuit was een van de beste in de geschiedenis van Goodwood.

De demonstraties van de Members’ Meeting zijn uitgegroeid tot een van de dingen waar het autosportjaar het meest naar uitkijkt. Door de jaren heen hebben we alles gezien, van moderne LMP-sportwagens tot Supertouring-monsters. In 2021 hadden we zelfs Bruno Senna die in de McLaren MP4/6 van zijn oom Ayrton over het Goodwood Motor Circuit scheurde.

In 2023 zagen we op de ledenvergadering een van de meest verbazingwekkende vertoningen die we ooit hebben gehad, met GT1-auto’s uit het midden van de jaren 2000 die hun V8-, V12- en V10-muziek over het circuit schreeuwden. Andere hoogtepunten waren Karun Chandhok, David Brabham en Riccardo Patrese die de machtige turbokracht van de Brabham BT52 demonstreerden en een ontzagwekkende weergave van de racegeschiedenis van de Porsche 911.

Niet alleen de motorsport heeft een thuis gevonden op de Members Meeting. De eerste auto’s op de weg hebben door de jaren heen een bloeiend bestaan geleid. Hiertoe behoren de Gordon Murray Automotive T.50, T.33 en T.33 Spider, de McLaren Senna GTR en de Bentley Continental GT Le Mans Collection.

Afgezien van de auto’s is het feest van de Members’ Meeting legendarisch geworden. Het is toegankelijk voor iedereen en wordt afgesloten met een spectaculair vuurwerk.

Tickets voor de 81e Members’ Meeting gaan later deze maand in de verkoop. GRRC Leden hebben een exclusief aankoopvenster dat op maandag 21 augustus opent, voordat GRRC Fellows op donderdag 31 augustus kunnen kopen. Alle leden en Fellows kunnen profiteren van een vroegboekkorting van 15% vóór 31 december van dit jaar.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws