2WD Trophy: Laurent Vanton en Bruno De Wilde in achtervolging

In de 2WD Trophy heeft Christiaan Spelmans een mooie voorsprong uitgebouwd in de eerste helft van het seizoen, maar de Limburger is niet van de partij in de Aarova Oudenaarde Rally. Zijn dichtste achtervolgers zetten de achtervolging in, te beginnen met Laurent Vanton, 2de in de tussenstand, en Bruno de Wilde, derde in het klassement. Ze krijgen in Oudenaarde wel weerwerk van Stefaan Tjoens, die vorig jaar zijn 10de VAS-titel veilig kon stellen in Oost-Vlaanderen. Ook Fabian Leroy start met zijn Ford Fiesta R2T in de 2WD Trophy, net als Esli Logie.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws