Vervisch en Magnus op drie en vijf tijdens kwalificaties

Op het circuit van Hockenheim staat dit weekend de FANATAC GT Sprint Cup op het programma. Tijdens de kwalificaties was Jordan Pepper in de VSR Lamborghini Huracan GT2 EVO 2 het snelst met een tijd van 1:37.446. Achter de Lambo van Pepper volgen maar liefst zeven Audi’s.

Beste landgenoot betrof Frédéric Vervisch in de #12 ComToYou Racing Audi R8 LMS GT3 EVO 2 en dit met een verschil van 0.390 sec. In de #21 ComToYou Audi was onze andere landgenoot Gilles Magnus goed voor een vijfde tijd en dit met een verschil van 0.422 sec. van de pole. Charles Weerts reed de #32 Team WRT BMW M4 GT3 naar een tiende tijd.

De eerste race start deze namiddag om 14.00 uur en is te volgen via het GT World YouTube-kanaal.

(foto met dank FANATEC GT World Challenge)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws