2WD Trophy: Nieuw duel Vanton-Spelmans

Na hun bijzonder spannend duel in de Omloop van Vlaanderen, nemen Christiaan Spelmans en Laurent Vanton het opnieuw tegen elkaar op in de East Belgian Rally. Met vier overwinningen op zes in te brengen resultaten, heeft Spelmans een prima uitgangspositie, maar Laurent Vanton, twee keer winnaar, blijft in zijn kansen geloven. Zij zijn de enige twee kanshebbers om Bruno de Wilde op te volgen als kampioen van de 2WD Trophy.
In elk geval zullen de Renault Clio’s weer het mooie weer maken, want met Jacky Delvaux, Yves Dupont en Sascha Hilgers staan er nog enkele snelle Renault-rijders aan de start. Tenzij Raphaël Blaise met zijn Skoda Fabia voor een verrassing zorgt.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws