Ott Tänak terug naar Hyundai

Met de duidelijke intentie om in 2024 in de voorhoede van het WRC te rijden, zullen komend seizoen Thierry Neuville en Ott Tänak de strijd aangaan met de i20 N Rally1 Hybrid. De Est, samen met co-piloot Martin Järveoja, keert terug naar Alzenau met als doel de vijf rallyoverwinningen die hij in zijn vorige periode bij het team behaalde, uit te breiden.


Ott Tänak: “Ik ben blij dat ik vanaf het WRC-seizoen 2024 weer deel mag uitmaken van Hyundai Motorsport. Sinds onze wegen precies een jaar geleden scheidden, heeft het team hard gewerkt aan de nieuwe technische structuur. Hyundai Motorsport heeft een duidelijke visie en doelstelling voor de nabije toekomst en dat heeft mij overtuigd om opnieuw bij hen aan de slag te gaan. Ik kijk er ook naar uit om samen te werken met Cyril Abiteboul en François-Xavier Demaison, want hun ervaring en kennis in de autosport is zeker een groot voordeel voor het hele team. Ons doel in dit nieuwe hoofdstuk is niets minder dan het winnen van alle drie de titels, en met de nieuwe structuur van het team hebben we alle middelen om dat te bereiken. Game on!”

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws