Help jij mee aan ‘The Gallery of Time’?

In 2024 viert de CrowdStrike 24 uur van Spa zijn 100e verjaardag. Deze belangrijke mijlpaal markeert 100 jaar uithoudingsraces op het mooiste circuit ter wereld, 100 jaar passie, 100 jaar emoties en 100 jaar herinneringen.

De honderdste editie wordt echt uitzonderlijk, met plannen voor meer activiteiten dan ooit tevoren. Het is nog te vroeg om alle details van het programma voor 2024 te onthullen, maar één ding is zeker: deze viering zal ook de jouwe zijn. Sterker nog, de organisatoren willen alle CrowdStrike 24 uur van Spa liefhebbers erbij betrekken zodat ze kunnen deelnemen aan de festiviteiten. Om het aftellen naar het eeuwfeest te beginnen, kan het eerste project worden onthuld: een tijdelijke collectieve tentoonstelling getiteld ‘De Galerij van de Tijd’.

Verzamelaars worden dan ook uitgenodigd om hier aan deel te nemen en er zijn tal van mogelijkheden om te helpen. Heb je posters, programma’s, foto’s of persoonlijke video’s van vorige edities? Misschien zijn er souvenirs, helmen of coureurspakken, pasjes, persmappen of andere voorwerpen? Misschien heb je zelfs wel een auto die heeft deelgenomen aan de 24 uur, of een officieel voertuig. In 100 jaar is het evenement door elk tijdperk van autosport gegaan en het idee om te delen wat het voor jou zo speciaal maakt, kan niet worden gemist.

Wil je deel uitmaken van deze tentoonstelling en meedoen aan de viering van de honderdste CrowdStrike 24 uur van Spa? Stuur dan een mailtje naar spa24h@sro-motorsports.com

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws