Klassewinst voor Manuel Merlevede

Voor de afsluiter van 2023 gingen Manuel Merlevede en Thomas Cloet afgelopen weekend van start in de Hemicuda Rally.

“Na goeie verkenningen waren we klaar voor de laatste wedstrijd van ons seizoen” aldus Manuel. “Zaterdagavond zat het ritme meteen goed en sloten we de dag af met een 14e plaats.
Zondagochtend werd het meteen duidelijk dat de proeven er enorm vettig en glad bij lagen. We hadden een heel warm moment op de 1e proef maar we konden gelukkig onze weg snel terug vervolgen. Naarmate de dag vorderde werd een heel hard tempo gereden en zaten we in strijd met de toppers van de Clio Trophy en de Evo X van Jeroen Vanhoutte.

Uiteindelijk konden we afsluiten als 13e algemeen en 1e in onze klasse, waar we heel tevreden mee zijn!

Ons seizoen zit erop. We blikken tevreden terug met 7 wedstrijden op ons palmares. Ondanks de motorpech te Ieper en opgave als gevolg zijn we enorm tevreden van het afgelopen jaar. Hierbij willen we al onze partners nog eens bedanken voor hun steun. Alsook ons serviceteam Mathi, Ruben en Jasper voor hun dikke inzet !

Ondertussen staat onze Peugeot 208 R2 te koop en richten we alvast onze peilen op het volgend seizoen ! See you in 2024 !”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws