Veelbelovende 6 uren van Kortrijk!

In de gotische zaal van het stadhuis werd de 6 uren van Kortrijk voorgesteld aan pers, sponsors en sympathisanten.

En de dertigste editie van de Kortrijkse klassieker wordt er eentje om duim en wijsvinger bij af te likken. In totaal 167 teams stuurden hun inschrijving binnen, en daartussen liefst 15 R5-wagens, een BRC-editie waardig. Daartussen toch enkele meer dan bekende namen zoals zesvoudig winnaar Vincent Verschueren, Melissa Debackere, Frederic Miclotte, de heroptredende Junior Planckaert en Davy Vanneste, allen op Skoda Fabia, Gilles Pyck met de Hyundai i20, John Wartique met de VW Polo, en Bjorn Syx en Niels Reynvoet met de Citroën C3. Neem daar nog de snelle Porsches bij van Gunther Monnens en Tuur Vanden Abeele, de Mitsubishi van Jasper Van den Heuvel, en nog vele anderen, wat kan garant staan voor een boeiend en spannend wedstrijdverloop.

Paul Lietaer(Opel Ascona 400) voert een uitgebreid Historic-peloton aan, waarbij het zeker uitkijken is naar het heroptreden van neef Mathieu(Ford Escort RS1800), en ook Frank Mesure brengt dergelijk model aan de start.

Volgende week brengen we een uitgebreide voorstelling.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws