Fred Vervisch met Dinamic GT in de langverwachte nieuwe Mustang GT3

Dinamic GT heeft vandaag haar geselecteerde trio van Ford fabrieksrijders voor de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS bekend gemaakt en één van die drie is onze landgenoot Frédérich Vervisch.

Het Italiaanse team brengt komend seizoen dus de langverwachte nieuwe Mustang GT3 aan de start en zet de #54 in in zowel de Endurance als de Sprint. In Endurance krijgt onze landgenoot het gezelschap van Chris Mies en Dennis Olson en bijgevolg dus ook de Crowdstrike 24 Uur van Spa. In de Sprint rijden en Vervisch en Mies en de titel is de ambitie.

Het nieuwe seizoen gaat van start met de traditionele Proloog op Circuit Paul Ricard op dinsdag 5 en woensdag 6 maart, gevolgd door de openingsrace van de Endurance Cup op dezelfde locatie in het eerste weekend van april. De eerste Sprintwedstrijd volgt een maand later op Brands Hatch op 4-5 mei.

(bron & foto’s: Fanatec GT World Challenge Europe)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws