Dries en Maxime versterken ROWE Racing in de 24 uur van de Nürburgring

ROWE Racing zal ook in 2024 deelnemen aan de GT World Challenge Europe en aan de 24 uur van de Nürburgring en uiteraard ook aan de etmaalrace op het circuit van Spa-Francorchamps. ROWE Racing, dat BMW M Motorsport vertegenwoordigt, maakt er geen geheim van om in de Ardennen opnieuw de titel te willen pakken, maar wil ook graag opnieuw het goud pakken na de eerdere winst in 2020.

In de Fanatec GT World Challenge Europe vormen Philipp Eng, Marco Wittmann en Nick Yelloly in vier races een team. Omwille van een clash in de kalender voor de race van Monza en tegelijkertijd de IMSA Indianapolis zal Wittmann op zoek moeten gaan naar twee andere piloten. In de andere BMW M4 GT3 zetelen Dan Harper en Max Hesse die de versterking krijgen van Augusto Farfus.

Voor de 24 Uur van de Nürburgring zullen zeven BMW M fabrieksrijders deelnemen in de twee BMW M4 GT3’s. Naast GTWC-rijders Wittmann en Farfus zijn dat onze landgenoten Dries Vanthoor en Maxime Martin alsook Sheldon van der Linde en de twee nieuwe aanwinsten Robin Frijns en Raffaele Marciello.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws