Rovanperä en Tänak staan aan de kant

De rally is nog maar goed en wel gestart en we zijn reeds twee toppers kwijt na de vierde proef. Kalle Rovanperä en Ott Tänak zijn de slachtoffers van dienst. De Finse wereldkampioen stond na drie proeven aan de leiding terwijl Ott op plaats vier stond. De leiding is nu in handen van Katsuta Takamoto voor Esapekka Lappi en Elfyn Evans.Adrien Fourmaux zien we net voor Thierry Neuville op plaats vier.

Thierry Neuville: “Enorm glad, maar op proef vier hadden we een goed gevoel.Het is niet mogelijk om sneller te gaan.Het stuk waarvan ik dacht grip te hebben was net omgekeerd. Er is geen ijslaag aanwezig, gewoon gravel onder de sneeuw.”

Grégoire Munster moest een wiel vervangen op de proef.

Voorlopige stand

Foto: FB Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws