Team Torfs Compact Machinery by Milo met grote ambities

Minder dan een maand voor de start van het nieuwe seizoen van de Fun Cup powered by Hankook op het Circuit Jules Tacheny de Mettet (23-24 maart), staan de teams te trappelen van ongeduld om hun plannen bekend te maken. Benoit Dupont, met Torfs Compact Machinery partner van het kampioenschap, krijgt de eer om de aftrap te nemen.

Sinds zijn terugkeer naar de Fun Cup in 2020 is Benoit Dupont niet alleen een vaste waarde geworden. De Antwerpenaar strijdt met zijn teamgenoten immers steevast mee voor de podiumplaatsen in de categorie “Cup” van het kampioenschap.

Met die reden koos hij ervoor om opnieuw in zee te gaan met Milo Racing.

“We hebben afgelopen winter hard gewerkt om dit seizoen onze kansen zo goed mogelijk te kunnen verdedigen”, reageert Benoit. “Samen met Tristan Földesi, Edouard Chevalier en Timo Van Impe bestuur ik de #446 in de zeven wedstrijden die de volgende maanden op het programma staan en we heben grootse ambities.”

De #446 Torfs Compact Machinery by Milo is in ieder geval één van de bolides bovenaan de affiche voor dit seizoen!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws