DTM Zandvoort, weekend vol opwinding en verrassende wendingen

De eerste race werd gewonnen door Jack Aitken (Emil Frey Racing), die een foutloze race reed en als eerste over de finish kwam. René Rast (Schubert Motorsport) eindigde op de tweede plaats na een sterke race, terwijl Arun Manti het podium completeerde met een solide derde plaats.

In de tweede race was het echter de beurt aan Marco Wittmann (Schubert Motorsport) die in zijn BMW naar de overwinning reed. Wittmann hield stand tegen zware concurrentie en behaalde een verdiende zege. Mirko Bortolotti eindigde als tweede, terwijl Kelvin van der Linde als derde over de finish kwam na een spannende strijd om de podiumplaatsen.

Met deze resultaten blijft de strijd om het kampioenschap intens, met diverse rijders die hun stempel op het seizoen drukken. De volgende race wordt verreden op de Norisring, waar de spanning ongetwijfeld weer hoog zal oplopen.

Zandvoort bood een uitdagend en spectaculair raceweekend, met fans die genoten van de topactie in de DTM-serie.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws