Weetjes uit en over de TBR Rally

-De liefhebbers van de Vanclee buggy, die ooit zijn oorsprong kende in Roeselare, komen zondag tijdens de TBR rally zeker aan hun trekken, met de 1ste Vanclee meeting.

Ieder jaar steunt TBR een goed doel, en de opbrengst gaat dit jaar naar “Refuse to sink vzw spierziekte van Duchene”. Alle kosten voor deelname aan deze meeting(roadbook, rallyplaat, tot zelfs friet en drank)nemen de organisatoren voor hun rekening. Dus de 100 Euro inschrijving voor de meeting gaat volledig naar de vzw.

De wagens zullen minstens twee doortochten maken over het volledige parcours, en dit tussen de voorwagens. Zeker eens leuk om deze unieke bolides te bekijken.

-Het seizoen van copiloot Pedro Houthoofd zal met enige vertraging starten in de TBR Short Rally, al stonden de Monteberg, Wervik en Ieper ook op het programma.

“Normaal moest ik deze wedstrijden rijden met Wim Carton in de Ford Escort Cosworth, maar door gezondheidsproblemen moest Wim forfait geven voor deze wedstrijden,” aldus Pedro. “De eerste wedstrijd zal de TBR worden, een aangename verrassing, want Michiel Stubbe vroeg me of ik Cassandra Maene wou navigeren in haar eerste wedstrijd in de Citroën Saxo alias Bumblebee.”

Cassandra was eerder actief in de autocross waar ze haar mannetje wel kon staan en mooie overwinningen pakte… “Rally is nog iets anders maar we gaan ervoor. Ik wil ook nog Vloerisolatie LVG en Belleza bedanken voor de kans. Belleza is trouwens het schoonheidssalon van Cassandra.”

Cassandra en Pedro kregen startnummer 65 toebedeeld.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws