De Porsche Carrera Cup Benelux trekt richting het noorden van Nederland

Van zomerpauze is voor de teams en rijders van de Porsche Carrera Cup Benelux vooralsnog geen sprake. Op 2, 3 en 4 augustus is de snelste merkencup van de Benelux immers te gast tijdens het jaarlijkse autosportfeest in het noorden van Nederland, de JACK’s Racing Day op het befaamde circuit van Assen. Op zaterdag 3 en zondag 4 augustus worden er de zevende en achtste race van het seizoen afgewerkt en dat voor volle tribunes. De vaste waarden van Porsche Carrera Cup Benelux zullen in Assen de titelstrijd verderzetten en ze krijgen daarbij het gezelschap van enkele zeer snelle Nederlandse gastrijders. Spektakel verzekerd dus!

“Assen is met de JACK’s Racing Day een vaste waarde op onze kalender”, blikt Series Manager Olivier Aerts vooruit op de vierde van zes meetings van dit seizoen. “Dit is een feest voor de gemotoriseerde sporten, met F1-demo’s, races met GT’s en toerwagens, maar ook snelheidsraces voor motoren en zelfs karting met de razendsnelle Superkarts. Ik denk dat we mogen stellen dat de Porsche Carrera Cup Benelux in dat programma één van de hoogtepunten is en blijft, met wedstrijden op zaterdag om 14u56 en zondag om 12u38. Hoe dan ook, de tribunes zullen vol zitten en het wordt opnieuw tweemaal genieten!”

(foto persbericht)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws