Valtteri Bottas wint in Oostenrijk

Het leek een tweestrijd te worden tussen de beide heren van Mercedes, echter een aanrijding tussen Hamilton en Albon deed de jury ingrijpen. Lewis kreeg 5 seconden straftijd en viel terug van de tweede naar de vierde plaats.

Charles Leclerc bracht zijn Ferrari vervolgens naar P2 terwijl zijn ploegmaat vrede moest nemen met de 10de plaat.

Een overgelukkige Lando Norris mocht als derde mee het podium op. Max Verstappen moest als eerste de wedstrijd verlaten met mechanische problemen.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws