Wie anders dan Lewis Hamilton

Het grootste spektakel gebeurde op weg naar de startgrid, Max Verstappen slaagde erin om zijn bolide in de muur te parkeren met wel wat schade tot gevolg. Meteen een hoop werk voor de Red Bull mechaniciens die het tot een goed einde brachten, Verstappen kon starten. En hoe, hij vloog meteen naar plaats drie.

Bottas op zijn beurt mistte zijn start volledig en moest een volledige race inhalen. Hij kwam tijdens de laatste ronde nog onder de vleugel van Verstappen maar moest vrede nemen met plaats drie.

Lewis Hamilton, weinig over te zeggen. Foutloos, snel en de verdiende winnaar. De Brit had zelfs nog de tijd om op het einde nog een setje vers rubber te halen.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws