Startvolgorde wordt aangepast tijdens eerste dag in Estland

De nieuwe wedstrijd in Estland, en dus ook de heropener van het kampioenschap 2020, wordt verreden over twee wedstrijddagen in plaats van drie. Op zaterdag worden de meeste proeven verreden, goed voor 70% van de wedstrijd.

Om tegen te gaan dat de leider in het kampioenschap deze volledige dag, en dus die 70%, de weg moet vegen werden de regels rond de startvolgorde aangepast.

Enkel de eerste lus zal Sébastien Ogier de weg dienen te vegen, bij de start van de tweede lus wordt dan de huidige regelgeving toegepast.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws