Rally Turkije zou datum vervroegen, kansen dat Ypres Rally een WRC-wedstrijd wordt, stijgt

Het is nog wachten op een officiële bevestiging, maar uit bronnen van de Turkse motorsport.com vernemen we dat de Rally van Turkije zeer dicht bij een goedkeuring zit om hun wedstrijd te laten doorgaan, ondanks de gekende coronapandemie.

De rally zou echter een week eerder plaatsvinden dan normaal, dat betekent tussen 18 en 20 september. Dit is goed nieuws natuurlijk voor iedereen die op het puntje van hun stoel zitten te wachten op nieuws omtrent de Ypres Rally, die plaatsvindt van 1 tot 3 oktober.

Officiële berichtgeving hierrond zou voor komende uren of dagen kunnen zijn.

Wordt vervolgd…

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws