Zolder Superprix wordt Zandvoort Superprix 2020

Na het door de gemeentelijke overheid laten annuleren van de Zolder Superprix, die moest plaatsvinden tijdens het weekend van 8 en 9 augustus, heeft V Max Racing Management razendsnel gereageerd en naar een oplossing gezocht en die er gekomen dankzij het Nederlandse DNRT, met de Zandvoort Superprix 2020 op 21, 22 en 23 augustus op het nieuwe F1-Circuit Zandvoort!

Op het programma staan alvast Ford Fiesta Sprint Cup, Mazda MX-5 Cup en Super Car Challenge!Het derde seizoen van de Ford Fiesta Sprint Cup gaat aldus van start op het Nederlandse duinencircuit.
Nieuwe kalender

21-22-23 augustus: Zandvoort Superprix–Circuit Zandvoort
25-26-27 september: GAMMA Racing Day –TT Circuit Assen
9-10-11 oktober: Voorjaarsraces-Circuit Zandvoort
30-31/10 –1 november: Finaleraces –TT Circuit Assen

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws