Zelfs met een lekke band wint Hamilton!

De beide Mercedes bolides leken op weg naar een dubbel terug tot hun schoeisel er anders over besliste. In de voorlaatste ronde reed Bottas lek, weg tweede plaats. Lewis Hamilton reed dan op zijn beurt in de laatste ronde lek maar kon zijn eerste plaats behouden.

Max Verstappen ging binnen voor vers rubber, had hij op dat moment het risico genomen dan won hij de wedstrijd.

Charles Leclerc eindigde door de lekke band van Bottas nog op de derde plaats.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws