Te gast op de testdag ‘Toutes Terrain’ in Laon

U weet dat we bij RallyandRaces zo nu en dan ook wel eens wat anders fotograferen dan de autosport in België. Wie ons ook de voorbije jaren wat volgde kwam ongetwijfeld al de wagens van de ‘Toutes Terrain’ in Frankrijk tegen. Het zijn niet de standaard rallywagens zoals wij deze in België kennen, maar met deze pk-monsters is het wel een ongelooflijke discipline om naar te kijken

RallyandRaces werd vandaag uitgenodigd op de testdag. Het was warm met zeer veel stof, maar zeker en vast de moeite en … het deed deugd om terug wat actie op vier wielen te zien.

Un grand merci …

Een album volgt later.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws