Bottas sneller dan Hamilton

Geen grote verrassingen wat betreft de startplaatsen één en twee tijdens de kwalificaties van de ‘Emirates Formula 1 70th anniversary Grand Prix 2020’ want de rijders van Mercedes zet de wagens weer op de eerste rij.

Echter deze keer mag Valtteri Bottas zijn bolide op de pole plaatsen, Lewis Hamilton start als tweede. Niet de Red Bull Racing Honda van Max Verstappen op plaats drie maar een sterke Nico Hülkenberg in de Racing Point BWT Mercedes. Daniel Ricciardo besluit de top vijf.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws